Kun autokuume iskee, niin rahoitus on toinen asia auton hankinnan jälkeen mielessä. Mutta kun sinusta tuntuu, että olet löytänyt sopivan auton, sinun kannattaa kilpailuttaa autolainasi. Autolaina voi olla edullisempi vaihtoehto, kuin autoliikkeiden tarjoamat rahoitusratkaisut. Muista vertailussa ottaa huomioon kaikki osamaksuun liittyvät kulut.

Autolainasi.fi palvelun kautta kilpailuttamalla on maksuton ja et sitoudu mihinkään. Mutta autokaupoille lähtö on helpompaa ja olo vakuuttuneempi, kun sinulla on sitova rahoituspäätös taskussa. Vertaillessasi osamaksua ja autolainaa, ota huomioon kuukausierä. Osamaksusopimuksen pituus on usein lyhemopi, kuin maksimiaika kauttamme haetulle autolainalle. Tämä vaikuttaa kuukausimaksun suuruuteen. Ota huomioon kaikkien lainojesi ja osamaksujesi kuukausimaksut. Monesti lainojen yhdistäminen säästää selvää rahaa, kun hoidat useamman lainaerän ja osamaksun sijaan yhtä lainaa.

Kauttamme lainahakemuksen teet hetkessä ja et sitoudu hankkimaan autoa, koska kyseessä on vakuudeton luotto. Ota huomioon myös, että lainan kilpailuttaminen ja positiivisen luottopäätöksen saaminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Mutta autokaupassa neuvotteluasemasi on huomattavasti parempi, kun sinulla on jo sitova luottopäätös takataskussa.

Kun rahoitus on jo valmiiksi kunnossa autokauppaan mennessä, on ostajan olo ja tuntemukset kunnossa. Hintaneuvottelu onnistuu huomattavasti helpommin, kun ei tarvitse miettiä autokaupan rahoitusta. Autolainasi takataskussa onkin on paljon itsevarmempi olo mennä autokaupoille. Kun autokuume on korkealla ja rahoitusta autoliikkeessä hakiessa harvoin tulee kiinnitettyä kaikkiin kuluihin huomiota. Samoin rahoitusvaihtoehtojen vertaaminen onnistuu paljon paremmin kotisohvalta kuin automyyjän palvelutiskillö.

Hae autolainaa nyt Autolainasi.fi maksuttomasta palvelusta tästä.

Pääsiäismenu kotiin toimitettuna

Pääsiäisruoka reseptit